Urheilukelloon pistelaskuri


Monta kertaa tennistä, Padelia, sulkapalloa tai muuta pallopeliä pelatessani olen törmännyt siihen, että en vain muista paljonko peli on. Sama ongelma toistuu aina, sillä kun on hengästynyt kuin työhevonen ja pitäisi vielä pelaamisen ohessa keskittyä pisteisiin, niin laskupää ei vain riitä. Olen miettinyt, etteivät ammattilaisetkaan laske missään lajissa pisteitään itse, vaan pisteidenlaskijana toimii aina hienosti pukeutunut hovimestaria muistuttava henkilö. Omaan pisteenlaskijaan ei valitettavasti ole rahaa, enkä viitsi pyytää ystäviäni vain katsomaan, kun minä pelaan. Jokaiseen ongelmaan on kuitenkin aina ratkaisu. Välillä ratkaisuun tarvitaan rutkasti aivotyötä ja suunnittelua, kun taas joskus ideat syntyvät, kun kaveri huitaisee Squash kentällä mailalla vahingossa takaraivoon. Syntyy idea sitten miten tahansa, kannattaa se ehdottomasti muuttaa rahaksi blogin muodossa.

Idea

Idea olisi niinkin yksinkertainen, kun pistelaskin urheilukelloon! Polarin ja Suunnon myynti lähtisi rakettimaiseen kasvuun. Pistelaskurin ansiosta selittelijät eivät voittaisi enää yhtään ottelua, vaan tulos olisi aina tiedossa. Pisteenlasku toimisi siten, että kellossa olevat 3 nappulaa toimisivat pisteiden laskemiseen. Yksi nappulaa painamalla saisit itse pisteen ja toisella vastustaja. Pistelaskuri olisi aina yhdellä käytössä, eli mikäli laskija pelaa omaan pussiinsa niin se takuulla kostautuu seuraavassa erässä. Toinen tapa millä kello voisi toimia on puhetunnistus. Aina kun sanot piste, saat itsellesi pelin mukaan yhden pisteen. Esimerkiksi tenniksessä piste tarkoittaisi 15 pistettä ja sulkapallossa yhtä. Aina, kun kello kuulee kirosanan epäonnistuneen lyönnin seurauksena vastustaja saisi pisteen. Voittaminen on aina tärkeää ja siksi tämä kello innovaation menestys on taattu. 

Pisteet voisi myös tallentaa, niin siten usein toisiaan vastaan voisivat nähdä miten pelit ovat menneet ja kumpi on ehdoton ykkönen. Myös omaa kehityskäyrää olisi helppo seurata, mikäli ensimmäisillä kerroilla on tullut pahasti kuonoon, mutta seuraavilla kerroilla peli kestää jo päivänvaloa, niin tilastoja voi seurata kätevästi kellosta tai puhelimesta. Jos toisen taso ei vaan parane, niin kellon avulla voit jakaa tilastosi ja etsiä samantasoisia pelaajia, jotka voivat palauttaa sinut taas maanpinnalle. 

 

Loppusanat

Kohta on Black Friday, niin kannattaa rientää kello ostoksille. Olen varma, että Suunnolla, Polarilla ja miksi ei muillakin kellonvalmistajilla tehdään kainalot hiessä töistä, että pisteenlaskin saadaan mahdollisimman nopeasti kelloihin. Se kuka saa päivityksen tehtyä ensimmäisenä jättää muut kauas taakse, eikä sieltä ole mahdollista nousta ennen uutta menestysideaa. Toivottavasti kilpailun häviäjät siis tajuavat seurata blogiani, ettei seuraava ideani mene taas ohi. Olen häkeltynyt, sillä kumpikaan yhtiö ei ole vielä ottanut yhteyttä, vaikka olen yrittänyt tavoittaa yritysjohtoa kaikkia, mahdollisia linjoita pitkin joululahjatoiveisiini liittyen.

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Heijastava kasvomaski

Kotityö palkitsin

Keskisuomen kasino