Origami karkkipaperi

 


Moni ihminen on varmasti näin joulun aikaan suupielet suklaassa. Fazerin konvehdit menevät kaupaksi ennätys tahtiin ja uutena vuotena tehdään laihdutuslupauksia, joiden epäonnistumista surraan sitten uuden kohvehtirasian kanssa. Suklaat sikseen, koska tämä brainstorming keskittyy ainoastaan karkkipapereihin. Niin tärkeä osa esimerkiksi perinteistä sinistä konvehtia, mutta lopulta täysin hyödytön. Onneksi ideani myötä suklaarohmut saavat leveän vyötärön lisäksi sorminäppäryyttä.

Idea

Keksintö ei ole siis mikään uusi polkupyörä, mutta jotkin parhaat keksinnöt ovatkin vain tuotetta parantelevia. Fazerin ja muiden suklaakonvehtien valmistajien kannattaisi alkaa tehdä sellaisia suklaakääreitä, joita voisi taitella erilaisiin muotoihin. Jokaisessa paketissa voisi olla ohjeita, miten teet erilaisia taitoksia ja kun hienon origamin saa valmiiksi, on siitä tottakai laitettava kuva jokaiseen sosiaaliseen mediaan jonka vain omistaa! Näin karkkipaperit eivät ole vaan roskaa vaan jopa tärkeämpi osa elämystä, kuin suussa sulava suklaa tai muu makoisa makeinen.

Samaa laadukasta ideaa voitaisiin tottakai soveltaa mihin tahansa kääreisiin, mutta näin joulun alla mielellä pyörii vain suklaa ja veikkauksen joulukalenteri. 


Loppusanat

Idea on takuuvarma hitti ja uskonkin, että linkattuani tämän Fazerille myynti ja markkinointi ihmiset eivät naura minua pois kokoushuoneesta niin kuin viime kerralla. Odotan innolla, miten origamikarkkipaperit lisäävät askartelua ja kädentaitoja. Ehkä Suomesta tuleekin käsitöiden luvattu maa. Olen hieman hämilläni miten tätä ideaa ei ole ajateltu jo aikoja sitten, mutta ehkä ideaan vaadittiin tällainen voittoa tavoittelematon visionääri, jotta kehityksen pyörät saadaan taas liikkeelle.

Blogissa on pienimuotoinen joulu ja hionta tauko, mutta vuonna 2021 laadukkaita miljoonaideoita tulee tasaiseen tahtiin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Heijastava kasvomaski

Keskisuomen kasino

Kotityö palkitsin