Miksi rakastan Viikonloppuja
Viikonloput ovat unelmieni täyttymys! En vihaa työtäni, mutta on mukavaa, kun heti aamusta voi mennä vaikka lenkille tai kääntää kylkeä ja sitten on kokopäivä aikaa tehdä kaikennäköistä jännää ja mukavaa. Lisäksi olen tehnyt erinomaisen sopimuksen rakkaan tyttöystäväni kanssa. Hän laittaa minulle aina lauantaisin aamupalaa. En todellakaan muista miten tällainen sopimus syntyi, ehkä pitäisi harkita myyntitykin uraa, kun tekee niin hyviä sopimuksia. On parasta ikinä herätä valmiiseen aamupalapöytään ja tuoreen kahvin tuoksuun viikonloppuisin.

Viikonloppu on juhlaa


Moni sanoo, että arki on juhlaa, olen kyllä vahvasti eri mieltä. On paljon mukavampaa herätä myöhään ja nauttia hitaista aamuista. Olen aikamoinen laiskimus aina viikonloppuisin, mutta se tekee mielelle ja ruumiille erittäin hyvää. Voin haaveilla tekeväni mitä tahansa, ja ajan ja rahan puolesta yleensä tekeminen onkin mahdollista. Lottoankin ainoastaan sen takia, että voisimme tyttöystäväni kanssa viettää ikuista viikonloppua ja saisin vihdoin ostettua mökin minne voin rauhassa mennä vanhuuden vuosillani höperöitymään.

Tyttöystäväni on aina innoissaan ideoistani ja se motivoikin tekemään asioita, koska onhan asioiden kokeminen yhdessä mukavampaa. Viikonloppuni on onnistunut vaikka olisinkin perjantaina leiponut kuivaa pullaa ja yrittänyt koko loppuviikon saada viimeisiä linnuillekkin kelpaamattomia kuivia pullanpalasia kurkustani alas. Kyllä! Myös kuivan pullan alassaanti on mukavampi kokea yhdessä.

En ole aamuihmisiä, mutta jotenkin lauantai aamuisin tunnen itseni kuin uudeksi ihmiseksi, kun en herää keksintöön, mitä jokainen ihminen maapallolla inhoaa, eli herätyskelloon. Olen jopa käynyt aamuisin lenkillä, vain koska pystyn ja olen saanut aamupalaksi muutakin, kuin kuivaa leipää ja jääkaapissa nahistunutta juustoa.


Ideoita viikonlopuksi


Jos luet tätä ja mietit ettet saa viikonloppuna mitään aikaiseksi aloita vaikka tällainen turha blogi, osta raaputusarpoja, aloita aina haaveilemasi pyykkilaudan hankinta tai katso standuppia. Kyllä maailmassa on miljoonia ideoita mitä voi tehdä. Sinun pitää vain sulkea sipsipussi, laittaa housut jalkaan ja ottaa TV:n töpseli irti seinästä niin saat jotain aikaiseksi takaan sen!

Viikonloppuna hymyäni ei saa pois kasvoiltani edes kirpeimmällä sitruunalla. Ainoa huono puoli viikonlopussa onkin se, että leuat ovat niin kovin kipeät hymyilystä ja mässäilystä, että välillä vielä tiistaina tekee kipeää. Ehkä minun pitäisikin keksiäkin naamarentoutin, hymykarkoitin, tai tuhlata viikonloppuni masentavien iltapäivälehtien lukemiseen. Silloin on taatusti naama näkkärillä.

Muistakaa, että kyllä Suomessa kelpaa asua. On 4 vuodenaikaa, voi luistella, eräillä, käydä terassilla, nautiskella salattujen elämien uusinnoista, mökkeillä ja olla metsässä.

Kiitos lukemisesta. Johku ja Pine.


Kommentit

 1. Ihana koiruli siellä. Ihan samaa mieltä, arki on arkea ja arki voi olla hyvää, mutta viikonloput on se juttu ja se kiireettömyyden tunne, ihan parasta. Aivan mahtavaa, että saat nauttia tyttöystävän taikomasta aamiaisesta, luxusta. Toisen tekemä maistuu vaan niin paljon paremmalta.

  Kivaa sunnuntaita teille. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on! Ei voi kun tyttöystävää kiittää joka lauantai!

   Poista

Lähetä kommentti

Tähän voit vuodattaa ilot, surut, huolet ja murheet

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Heijastava kasvomaski

Kotityö palkitsin

Keskisuomen kasino