Netflixille pari ideaa
Netflix on itselläni käytössä, tosin en katso sitä hirveän usein, koska Wheelers Dealers ei listoilta valitettavasti löydy-- Vielä! Ideani ei koske nyt Wheelers Dealerssia vaikka se onkin laadukas ja viihdyttävä sarja. Ideani on saada käyttäjät koukkuun Suoratoistopalveluihin pirullisen ovelalla markkinointi kikkailulla. Nykyään on todella paljon suoratoistopalveluita ja kaikki hyvät sarjat ovat pirstaloituneena eri paikkoihin. Kilpailu on varmasti kovaa ja yöunia on menetetty jo usean vuoden verran, kun Disneyllä ja muualla on mietitty, miten he saisivat kahlittua lisää asiakkaita.

Netflix ja Disney Kiittää

Ideani on yksinkertainen, mutta se toimii pommin varmasti. Esimerkiksi Netflix antaa Disneylle ilmaiseksi yhden kauden jokaista hittisarjaansa. Ensimmäinen tuotantokausi on jäätävä sellaiseen Cliff hangeriin, että ilman vastauksia ei vain voi elää. Näin asiakas saadaan tilaamaan Netflix ainakin seuraavaksi kuukaudeksi. Asiakas on luultavasti yhtä laiska kuin minäkin ja maksaa Netflixiä kauan sen jälkeen, kun lusikka on heitetty nurkkaan.

Miksi Disney sitten suostuisi tähän mainioon ideaan. Disney tekisi aivan samanlailla, kuin Netflix. Tämä on niin sanottu Win-Win tilanne. Kohta minun tarvitsee varmaan ottaa lainaa, kun useat eri suoratoistopalvelut alkavat hyödyntää tätä laadukasta ideaani. Onneksi olen sellainen tarjoushaukka, että löydän verkosta jokaisen alennuskoodin hetkessä. Minulla on Netflixiä varten 4 eri henkilöllisyyttä ja 6 eri puhelinnumeroa. 

Vielä pienellä voitelulla ja kehittämisellä tästä ideasta tulee uusi markkinointikirjojen pääteema. Olen puhumassa messuilla, kättelemässä Saulia ja Netflix ja Disney voisivat ostaa minulle pienen saaren mieluiten jostain lämpimästä maasta. Mahdollisimman kaukaa, koska tiedän, että fanaattiset sarjojen seuraajat alkavat lähettää minulle erittäin epämääräistä postia. 

Lataaminen netistä

Yksi miinus pitää antaa sille, että sarjat pirstaloituvat useille eri suoratoistopalveluille. Tämä tulee lopulta kalliiksi, jos maksat 5 eri palvelua. Se on kuulkaas Viisikymppiä siis VIISIKYMPPIÄ kuukaudessa. Herran jumala, kuinka paljon herkullisia ruokia sillä hinnalla saisi. Tämä pirstaloituminen johtaa taas siihen, että kaikki alkavat hyödyntää erilaisia torrenttien lataus palveluita. Kohta kaikki on taas kerran imuroitu ilmaiseksi netistä ja silloin voin sanoa, että suoratoistopalveluiden pomojen kynnet ovat koetuksella. Uskonkin, että tulevaisuudessa suoratoistopalvelut palaavat isoiksi elokuva ja sarjastudioiksi.

Loppusanat

Ehkä minun kannattaisi harkita ulkoilua tai jotain vähän vähemmän päätä lahottavaa tekemistä, kun saippuasarjojen seuraaminen. Tämä idea on paperilla ehkä mainio, mutta tekee ihmisistä täysin riippuvaisia Salkkareiden tapaisiin huippusarjoihin. Voisinkin ostaa tulevat silmälasini Netflixin piikkiin, en usko, että rahasäkeistä tehty sohva yhtä pussia kaipaa.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Heijastava kasvomaski

Kotityö palkitsin

Keskisuomen kasino