MonitoimiFlexiKoiria on nykyään kaikkialla. Se on toki hyvä asia, koska karvaturrit ovat kovin mukavia otuksia ja niitä rapsuttelisi vaikka mielellään viikkoja. Mietin, miten tämän megatrendin voisi muuttaa rahaksi ja nopeasti keksinkin mahtavan monitoimiflexin. Se tuo ratkaisun moneen tuttuun ja koiranomistajille ei niin miellyttävään ongelmaan. Musti ja Mirri ottavat tästä ideasta varmasti kopin, ja he varmasi muuttavatkin ideani rahaksi.

Idea

Keksintö ratkoo siis monet koiranulkoiluttajan huolet ja murheet. Ajattele, kun flexissä olisi koirankakkapussit valmiina. Olen nähnyt monta koiranulkoiluttajaa tuskailemassa sen kanssa, että mihin piilottaa koiran jätökset, kun pussi on unohtunut vahingossa tai sitten tahallaan kotiin. Ihmisillä on mitä luovempia ratkaisuja siihen, miten he piilottavat oman koiran tarpeet. Olen nähnyt, että joku peittää jätökset hienolla risukyhäelmällä. Toinen on taas potkaissut ne kylmästi metsään uusilla valkoisilla kengillään ja kolmas laittoi tarpeet taskuunsa... En edes halu tietää miksi. Voi sanoa, että parvekkeelta olen ikuistanut kaikki nämä tapahtumat. Monitoimiflexi onkin taattu rahareikä jollekin, joka on tuotekehittelyn ja markkinoinnin moniosaaja.  

Lisäksi monitoimifleksiin on liitetty vielä herkku lokero, jotta voit palkita koirasi, kun hän on karkottanut pimeillä kaduilla vaanivat rosvot ja hieman liian uteliaat naapurit. Monitoimifleksin erikoisuudet eivät suinkaan jää vaan herkku lokeroon. Fleksissä on lisäksi koirapilli, taskulamppu ja tottakai pimeisiin syysiltoihin pakollinen heijastin. Pienellä insinööritaidolla fleksiin saadaan mahdutettua vielä punkkipihdit, harja ja frisbee. 

Loppusanat

Idea on erinomainen, sillä se ratkaisee ongelman ja samalla parantaa jo valmiiksi erittäin leppoista ja mukavaa koiran elämää. Lisäksi lemmikkituotteet menevät kaupaksi heti, vaikka tuotteella ei loppujen lopuksi olisi mitään tekemistä eläinten kanssa. Rakas äitini on ainakin hemmotellut koiraansa niin paljon, että välillä olen hieman kateellinen. Loputtomat tassu hieronnat ja jatkuvat likuhihnalta tulevat herkut ovat selvästikin avaimet onneen.

 

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Heijastava kasvomaski

Kotityö palkitsin

Keskisuomen kasino