Idea uus

 
On mielettömän mukava kirjoittaa tarinaa, kun ei tarvitse kuunnella ylimääräistä narinaa. Tästä en vielä ihan rahoille pääse, mutta tämä on varsin toimiva lääke. 

Olen varma, että kohta rahaa tulee, - sillä Sauli tätä aina sunnuntaisin lukee. Johkun blogi sen näytönsäästäjänä pyörii - samalla, kun sen koira jaloissa hyörii. Saulin kiinostus on merkki siitä, - ettei yksi blogi enää viikossa riitä.  Haluaisin aiheita lisää kyllä keskiä, - sillä maanantaisin olen nykyään paukuttamassa pleksiä. -  Te voitte ideoita jakaa ja voin niistä sitten kirjoittaa rapaa.

Ei Pinen kanssa ideoida ehditä, - koska se kutoo ja lukee vaan aikakauslehtiä. - Toki ei uudet villasukat mua haittaa, - sillä niiden kanssa sohvalla uni varmasti maittaa. - Ehkä villasukissa olisikin idea uus, - niitä on parittomia mulla ainakin kuus. - Jos yhdistän sukat nauhalla yhteen ja pistän vielä raaputusarvan tilauksen kylkeen. Oon varma, että kaikki sukat tilaisi - vaikka hävitty arpa tunnelman ehkä pilaisi. Arvan voisin karkilla korvata - niin ei tarvitsis enää veikkausta mollata. Karkki olisi suklaa sulava, - jotta mieli sukat jalassa olisi mahdollisimman mukava. 

On tää keksintö aika fiini - vähän, kun mun ranskalainen sijoitusviini. - Suosittelen kaikille viinifutuurien ostoa - eikä säilyttäjäksi kannata hankkia mitään rosvoa. - Voit lisää sijoittamisesta linkistä lukea, - nyt mun on aika kuravaatteita alkaa pukea. - On syksy alkanut eli ulkona sataa -  onneksi pimeinä aikoina saa karjalan pataa. - Nam, kun se veden kielelle tuo - meidän koirakin sitä lientä aina vaan juo. 

https://www.instagram.com/johannessuni/?hl=enKommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Heijastava kasvomaski

Kotityö palkitsin

Keskisuomen kasino