Makeiset maailmalle


Suomessa on maailman parhaat ja pisimmät maikeishyllyt! Isoissa kaupoissa kainalot ovat aivan hiestä märkänä, kun reippailee makeishyllyn päästä päähän! Fazer ja muut karkin valmistajat ovat näin varmistaneet, että jokainen sokerihiiri saa varmasti ainakin vähän liikuntaa ennen makeisten ostamista. Olen myöhästynyt hautajaisista, häistä ja syntymäpäiviltä, koska olen eksynyt karkkihyllyjen syövereihin. Ruokakauppojen tulisikin jakaa kartat jokaiselle kauppaan astuvalle.

Itsellä näkö sumenee viimeistään makeishyllyillä, kun näen sen herkkujen määrän! Olen todella yllättynyt, etten ole hammaslääkärin platina asiakas. kaikki hampaani ovat vielä tallella, vaikka minulle kyllä sokeri maistuu muodosta riippumatta! Karkkiriippuvuudestani kertoo esimerkiksi se, kuinka armeijassa yksi lipastasku oli varattu makeisille ja muille herkuille.

Pienet sokerihumalat sopivat sohvalla löhöilyä sisältävään iltaan. Mahakivut ja tuulessa heiluvat legot ovat selkeä merkki liiallisesta sokerin nauttimisesta. Mikäli seinäkiipeilystä on tullut helppoa, niin kannattaa karkin syöntiä silloinkin vähentää.

Ideani

En voi käsittää miten Fazer ei ole tajunnut karkeissa piilevää potentiaalia! Olen varma, että maailmalla maistuisi Ässä Mixit ja Pantterit. Ulkomailta löytyy vain mauttomia ja autonrenkaitakin kestävämpiä kumikarkkeja! Söin toissapäivä jonkun ihmeellisen hampurilaista muistuttavan karkin ja sen saaminen kurkusta alas on vieläkin kesken. Toinen karmea muisto ulkomaalaisista karmeista on Espanjan lomaltani. Espanjaan saavuttuani ostin paikallisia makeisia, jotta saan sokeririippuvuuteni hallintaan ja 2 viikon lomailun jälkeen karkki kummitteli vieläkin hammasvälissä! Poistamiseen vaadittiin noin kilometri hammaslankaa.

Miksi emme veisi suussa sulavia karkkeja maailmalle. Maailman lapsista tulisi iloisempia ja ehkä hieman lihavampia, mutta pitää elämästä myös nauttia! Olen varma, että Fazerin karkit toisivat maailman lapsille onnenkyyneleet silmiin. Enää ei tarvitsisi korjata lapsien paikoiltaan lähteviä leukoja, koska karkit ovat pehmeitä ja suussa sulavia.

Keskisuomeen voitaisiin perustaa Hannu & Kerttu tapainen karkkikylä. Turistit tulisivat jyrsimään karkkikylää, jonka jälkeen heidät ohjattaisiin suoraan ylikalliille hammaslääkärille. Tämä on erinomainen idea, koska karkkikylä tarvitsee jatkuvasti rakennus- ja muiden alojen työntekijöitä. Uskon, että turistit jäävät vierailun jälkeen karkkikoukkuun, jolloin Fazer iskee suoraa turistien kotimaihin. Karkkiriippuvuus on hoidettavissa kotimaassa herkullisilla Fazerin tuotteilla. Kukapa ei haluisi palata ajatuksissaan Suomen karkkikylälomalle esimerkiksi makeispussin muodossa.

Loppusanat

Fazer jos luette tätä, niin ehdotan että lähdetään rytinällä liikkeelle! Ostetaan suurimmista Euroopan kaupungeista yksi pitkä hylly isoista kaupoista ja pusketaan markkinoille heti 30 erilaista pussia! Takaan että Haribo ja muut enemmän superpalloja muistuttavat karkit jäävät jalkoihin! 

Nyt on aika mennä maailmanmarkkinoille eikä pelätä Suomessa! Olette nähneet, että makeisenne maistuu, joten laajentaminen on täysin riskitöntä! En edes ala kertoa minkälainen läpimurto Fazerin suklaan vieminen maailmalle olisi! Maailmanrauha olisi saavutettu viikossa ja korona ahdistus olisi taatusti poissa.Kommentit

Lähetä kommentti

Tähän voit vuodattaa ilot, surut, huolet ja murheet

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Heijastava kasvomaski

Kotityö palkitsin

Keskisuomen kasino