Jalkoja lämmittävä matto

Kaikilla ei ole varaa lattialämmitykseen! Se on surullista, mutta totta. Onneksi olen köyhien Robin Huppunen ja kehittelin lämmittävän maton. Ei enää kylmiä ja sinisiä jalkoja! Ei enää aamunuhaa! Kaikki nämä ovat tiessään Warmermasterin ansiosta (nimi vielä työnalla). Itse ainakin vuoraan taloni näillä matoilla. Kotini saattaa näyttää hullujenhuoneelta, mutta blogien kirjoittaminen lämpömattojen hellässä huomassa on todella vapauttavaa.Itse ideaan

Lämpömatto on perinteinen matto, jossa on lämpövastukset. Matto pistetään omaan tai vaihtoehtoisesti naapurin pihalta löytyvään pistorasiaan (säästät sähkökuluissa). Matossa on 4 lämpöasetusta 3 ensimmäistä on normaaleille ihmisille, joilla verenkierto ongelmat ovat kaukana tulevaisuudessa ja taso neljä tuntuisi siltä, että kävelisi kuumien hiilien päällä. Taso neljä vie minut varmaan lopulta vankilaan, koska jonkun taloon on sulanut reikä.

Matto siis isketään kiinni pistorasiaan, otetaan kolmet eri sukkakerrokset pois jaloista ja nautitaan. Voin sanoa, että parvekkeella tällainen olisi paljon mukavampi, kuin lämpölappu, koska maton päällä voi makoilla. Olen kokeillut pistää lämpölampun lähelle ahteriani, mutta lopputuloksena oli vain outo palaneiden karvojen haju. En siis suosittele! 

Lämpömaton päällä viihtyisivät niin ihmiset, kuin kotieläimetkin. Uskonkin, että koira- ja kissaihmisillä on ankarat taistelut siitä, kuka lämpömatolla saa olla. Onneksi olen kehittänyt myös kotieläimille oman Warmermaster Pet Pron, joka on muotoiltu pienille kotieläimille sopivaksi. Äitini koira ainakin arvostaa minua paljon enemmän tämän joulun jälkeen. 

Loppusanat

Lämpimät jalat ovat yhtä kuin onnellinen elämä. Kun jalat ei ole jäässä voi elämässä keskittyä muihinkin asioihin. Tiedän monta jääjalkaa ja kylmäkoipea, jotka hyötyvät keksinnöstäni. Nyt kun etätyöt ovat yleistymässä, uskon, että tämä idea on vihdoin se millä lyön rahoiksi ja pääsen aikaiselle eläkkeelle. Odotan innolla kuvia siitä, kun lämpömatto on käytössä kylminä ja pimeinä talvipäivinä.

Jyskin, Tai Ikean kannattaisi tarttua tähän ideaan saman tien, sillä joululahjamyynti on kohta kuumimmillaan. Tänä vuonna ei luonnollisesti matkustella, niin miksi emme antaisi ihmisille helppoa ja lämmittävää tietä lämpimien koipien paratiisiin Warmermasterin avulla. 

Olen alkanut vakavasti miettiä Ostos-TV isännän uraa. Olihan Magic Bullet ja ABdoer pro suosikki lastenohjelmiani nuorena.

https://www.instagram.com/johannessuni/


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Heijastava kasvomaski

Kotityö palkitsin

Keskisuomen kasino