Hammaslanka muistutin

 

Kävin hammaslääkärissä. Kivaahan siellä ei ollut, vaikka hoitajien kanssa rupattelu sujui yhtä jouhevasti, kun radion aamujuontajilla. Hoitaja voivotteli, kun en kulje koko ajan hammaslanka takataskussa. Vastasin kohteliaasti, että kyllä hampaani lankaisin, jos vain joskus muistaisin. Hammaslääkäri huusi "Heureka", luulin ensin, että hammaslääkäri kehui kaunista purukalustoani, mutta tajusin nopeasti, että nyt olemme miljoonaidean ytimessä. Siinä samalla, kun hammaslääkärin järkyttävän kova tuntiliksa juoksi, niin ideoimme sovelluksen, joka muistuttaa hampaiden lankaamisesta. 

Hampaiden lankaus sovellus

Hammaslanka muistutin olisi aivan järkyttävän hyvä keksintö. Puhelin tai hammasharja muistuttaisi ennen harjaamisen aloittamista, että unohtuiko joku. Lupaan, että jo tämä idea saisi hammasvälini kiittämään. Ideaa kuitenkin kehiteltiin ja hammaslanka sovellukseen saatiinkin nopeasti erittäin motivoiva ratkaisuja. Ensimmäinen lankaamista tukeva idea oli laskuri, joka laskee säästetyt hammaslääkärikulut, kun hampaita langataan ahkerasti. Toinen oli viikoittainen haaste. Haasteessa olisivat yhteistyössä ainakin Jenkki ja muut yrityksen. Aina, kun suorittaa tavoitteen kännykkään kilahtaa alekuponkeja. Esimerkiksi Jenkin herkullinen Juiculicious purkkapussi -50 %. Itse olen ainakin sellainen purkanjauhaja, että ihmettelen suuresti miten leukani on vielä paikallaan.

Sovellus siis muistuttaa aina, kun on aika helliä hampaidenvälejä. Voin sanoa, että ientulehdus ei ole kiva ja haluaisin pitää hampaani ainakin siihen asti, kun tekareista tulee muodikkaat. Kaunis ja hajuton hymy on tie jokaisen ihmisen sydämeen. Kuinkakohan monta työpaikkaa ja sulhasehdokasta on mennyt sivu suun, kun oma hengitys haisee ihan atrian lihapullilta(ei minun tietenkään). Haju on muuten järkyttävä. Itse ainakin nautin siitä, kun voin puhua jollekin, ilman että silmät vuotavat.

Idea saa varmasti todella paljon kannatusta. Jos sovellus ladataan jo nuorena, niin hampaiden lankaamisesta tulee täysin normaalia arkea. Suomalaiset ovat kohta kadehdittua kansaa, kun heillä on universumin parhaimmat hampaat. Kyllä kelpaa kuutamossa paistatella omia kauniita hampaitaan ja sokaista vastaantulijoita upealla hymyllä.

Loppusanat

Kerrankin idea, josta on oikeasti hyötyä. Hampaiden lankaus unohtuu varmasti monilta ja tiedän, että tämä idea ratkaisee kyseisen ongelman. Ideaa pitää toki vielä kehittää, mutta ajattelin jatkojalostaa ideaani marraskuussa, jolloin suuhygienisti hoitaa hampaani ensi-ilta kuntoon.

Kiitos lukemisesta

https://www.instagram.com/johannessuni/

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Heijastava kasvomaski

Kotityö palkitsin

Keskisuomen kasino