Ruokakauppa mehustin

Tästä ideasta on pakko kirjoittaa, vaikka se onkin jo keksitty. Ruokakaupoissa on nykyään Appelsiinimehupuristin, mistä näät kun appelsiinit puristuvat ja saat tuoretta mehua. Appelsiinimehu on halpaa ja puristaessasi mehua saat vielä viihdettä koko rahan edestä. Huomiona, että K-kauppa ja S-market eivät ole maksaneet mainostamisesta penniäkään.

Useat ihmiset kävelevät tylysti tämän nöyrän pavelijan ohi, mutta miksi. En voi ymmärtää sitä, kun käydään ostamassa jotain Good Morgon tai Brazil mehua, joka on tullut jostain kuumimpien viidakoiden keskeltä. Olisi vain oikein antaa mehu sille, joka on selkä vääränä kantanut hedelmät viljelmistä. Uskon että minulle maistuisi ainakin mehu, kun olen työskennellyt koko päivän kuumassa ja erittäin hiostavassa viidakossa.

Mikäli ette ole vielä maistaneet tätä elämän eliksiiriä, toivon palauttajaa, ilon tuojaa ja vain jumalille kelpaavaa mehua, niin nyt jalat alle ja ensimmäiseen kauppaan, mistä mehupuristin löytyy. Jungle Juice baarin tekijä on varmasti sukua minulle, koska on keksinyt niin laadukkaan idean. Kauppojen mehustimet ovat köyhien ihmisten jungle juisseja, eli juuri sopivia minun makuuni.

Äitini aina sanoo, että köyhä ei osta halpaa, mutta tässä ja vain tässä asiassa voin sanoa, että hän on väärässä. On se mehu niin hyvää ja hauska tehdä itse, etten malta enää töissäkään viihtyä, kun mehut on koko ajan vaan mielessä. Ennen perjantaisin maistui olut, mutta nyt olen löytänyt uuden uskollisen ystävän, joka vie minut takuu varmasti hammaslääkärin vastaanotolle.

Loppusanat

Jos näillä myyntipuheilla et ole vielä matkalla ostamaan mehua, niin et osaa joko lukea tai sitten olet vielä varattomampi kuin tekstin kirjoittaja. Tämän blogin pääideana onkin saada tarpeeksi rahaa oman mehukoneen hankintaan, jonka jälkeen minusta tulee kaikkien tuntema mehuparoni. Kari Grandin tasolle on vielä matkaan, mutta en usko että pillimehuilla kovin kauaa aavikolla selviää.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Heijastava kasvomaski

Kotityö palkitsin

Keskisuomen kasino