Varjokartalla rahoiksi

Olen monta kertaa uusia paikkoja etsiessäni törmännyt ongelmaan mitä en edes tullut ajatelleeksi, nimittäin varjoon! Olen muun muassa patikoinut nääntyneenä useita päiviä metsässä etsien aurinkoista paikkaa, jotta saisin suurennuslasillani sytytettyä nuotion. Kuinkas ollakaan 3 päivää ympyrää pyörittyäni aloin nähdäkin kirkasta valoa! Tajusin hetken päästä, että ei sekään ollut aurinko vaan valo, jota kohti ei näin nuorena viitsisi vielä kulkea.

Karhun kyydillä kotiin 

Onneksi pääsin pois metsästä ystäväni otson reppuselässä. Kiitokseksi annoin mustikoita ja tulitikut, jotka olin tyystin unohtanut. Makkaraa paistellessa minulla välähti! Tajusin heti, että jos suunnittelisin karttasovelluksen, joka kertoisi mihin aurinko paistaa ja kuinka pitkään, tekisin hetkessä miljoonia jo Suomen markkinoilla. Suomessa kun talvella aurinkoa on nähtävillä noin kuusi minuuttia ja kolmekymmentä sekuntia. Jos tämän ajan saisin olla auringossa ei minun tarvitsisi, joka ikinen talvi popsia kymmeniä epäilyttävän näköisiä ja makuisia pillereitä. Pilleteitä on kovin vaikea saada kurkusta alas ellei, joku ole kaatamassa samalla ämpärikaupalla vettä suuhuni.

Miten kartta toimii

Kartta olisi erittäin yksinkertainen ja toimisi Google mapsin avulla. Käyttäjä voisi helposti päättää määränpäänsä klikkaamalla minne haluas mennä. Klikkauksen jälkeen kartta kertoisi mistä suunnasta aurinko paistaa ja kuinka kauan. Tämä olisi auringonpalvojien hittituote foliorullan ohella. Kaikki ihmiset olisivat tyytyväisiä, kun ei tarvitse enää mennä tutkimaan, onko joku paikka mukava ja aurinkoinen piknikille vaan viihtyisyyden voi tarkistaa Aurinkoarmas äpistä. Mikä parasta sinun ei enää koskaan tarvitse nyppiä havuja hanurista, kun olen kyllästynyt metsästämään aurinkoa ja päätynyt turhautuneena viettämään piknikkiä kuusimetsän keskelle.

Lisäosia

Tämä Aurinkoarmas äppi olisi oiva paikka mainostaa aurinkorasvoja, rantaleluja, ulkogrillejä, aurinkopaneeleita ja sortseja. Uskon, että Tokmanni ja muut suosikki rihkamakauppani taistelisivat kynsin ja hampain tämän äpin mainospaikoista.

Voisin myydä myös sovellustani isoille energiayhtiöille niin he voisivat valmistaa aurinkopaneelifarmeja. Sovellus on siis rusketuksen ja ympäristön mullistava keksintö. Esimerkiksi Hiilivoimaa käyttävien maiden asukkaiden ei tarvitse enää hengittää omia ja naapurin pakokaasuja, kun siellä toimii puhtaita aurinkoenergialla toimivia voimalaitoksia, jotka hyödyntävät aurinkoarmas teknologiaa. Aurinkoarmas sovellus osoittaisi otolliset aruinkopaikat niin yrityksille, ihmisille, kuin puutarhoillekkin.

Olkaa hyvä auringonpalvojat

Tiedän, että auringonpalvojat lähettävät tämän luettuaan minulle rullakaupalla foliota ja paistirasvoja kiitokseksi. Muistakaa kuitenkin, että liika aurinko saa teidät näyttämään Sunmaidin rusinoilta. Olen nähnyt monta rusinan näköistä ihmistä ja voin sanoa, että tekisi mieli ruiskuttaa heitä vesiletkulla ja katsoa turpoavatko he takaisin viinirypäleikisi. Ottakaa aurinkoa siis kohtuudella.

Loppusanat

Sovellus pelastaa maailman ja maitoakin valkoisemmat kasvoni. Lähettäkää kuvia piknikpaikoistanne ja foliorullista valmistetuista auringonpalvonta pisteistänne.  
Kiitos lukemisesta ja muista seurata instagramissa www.instagram.com/johannessuni


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Heijastava kasvomaski

Kotityö palkitsin

Keskisuomen kasino