Riippumattoilun uusi ulottuvuus

Aaah! Ihana kesä on täälä taas ja se tarkoittaa paljon retkiä, uimista ja ulkona köllöttelyä. Olen itse nautiskelija! On aina mukava kävellä järvenrantaan etsiä hyvä paikka ja mennä uimaan. Uinnin jälkeen voi laittaa grillin kuumaksi ja kuunnella luonnon ääniä. Parasta on kuitenkin haistella riippumatossa kesän tuoksuja, kuten esimerkiksi grilliin unohtuneiden hiiltyneiden makkaroiden tai hyttysmyrkyn tuoksua. 

Yksi asia puuttuu täydellisestä kesäpäivästä. nimittäin riippumaton heilutin. Olen monta kertaa mennyt kavereideni kanssa ulos kauniina kesäpäivänä ja asettanut riippumattoni kahden täydellisen puun viereen. Ripustamisen jälkeen olen asettunut riippumattoon mukavasti loikoilemaan. Hetken paikallaanolon jälkeen tekee kuitenkin mieli keinua ja pyydän kaveriani tuuppaamaan vauhtia. Ensimmäinen kerta onnistuu aina! Mutta, kun viidennentoista kerran pyydän lisää vauhtia huomaan, että kaverini ovat kaikonneet! Jättäneet minut yksin metsään oman onneni nojaan. Ainoa joka minua enää keinuttaa on raikas kesäinen tuuli🌬🌬

Nykyään en ota riippumattoa enää mukaan, koska en ole vielä tarpeeksi rikas jotta saisin palvelijoita ja kaverini katoavat nopeammin kuin rusinat maksalaatikosta, jos erehdyn ottamaan riippumaton mukaan retkelle. Olen monta monta vuotta yrittänyt keksiä ja kehitellä ratkaisua elämäni suurimpaan ongelmaan tuloksetta. Ryhtini on parantunut ja kuntoni parantunut huolestuttavan nopeasti, kun kesät ei mene enää riippumatossa olutta juoden.

Ratkaisu

Eräänä talvipäivänä keksin kuitenkin ratkaisun. Näin vauvan keinun, jossa oli heiluttava moottori. Ajattelin heti, että kun tuon saisin liitettyä riippumattooni niin voisin lopettaa palvelijoiden etsimisen ja päästä ihan uudelle rentoutumisen asteelle elämässä. Olin niin onnellinen keksinnöstäni, että teki heti mieli heti ostaa tusina keinuja ja alkaa tekemään prototyyppiä.

Minulla ei kuitenkaan ole osaamista relaxaattorin (kyllä se on riippumattoheiluttimen nimi!) rakentamiseen, mutta uskon, että joku lukijoista lahjoittaa minulle yhden relaxaattor pron ilmaiseksi, kun riippumattoheilutinta on myyty miljoonia kappaleita. Tiedän monta laiskaa taikinaakin löysempää henkilöä, jotka olisivat valmiita myymään toisen munuaisensa, jotta saisivat relaxaattorin. Voin rehellisesti paljastaa, että olisin luulavasti yksi heistä, koska on riippumattoilu järven rannalla vaan niin muakavaa.

Ajatelkaa kuinka mukavaa olisi riippumattoilla maalauksen kaltaisissa maisemissa ja ei tarvitsisi kuin painaa nappia, jolloin riippumatto kiikuttaisi höyhensaarille. Relaxaattorissa olisi nukutus ja herätys ominaisuudet. Nukutus ominaisuus heiluttaisi sinua hitaasti edes takaisin ja pieni aurinkosuoja tulisi kasvojen eteen, mikäli haluaa. Herätys pyörisi tuhatta ja sataa niin kauan kunnes sinkoaisit riippumatosta ulos tai naama muuttuisi kuolutta kanaakin kalpeammaksi.

Loppusanat

Myönnän, että keksintö lisää laiskuutta, mutta ei elämässä tarvitse aina juosta ja puuhailla. Välillä pitää ottaa iisisti, uppoutua omiin ajatuksiin ja nauttia. riippumattoillessa minä olen keksinyt suurimman osan laadukkaista keksinnöistäni, niin ehkä joku muukin keksii relaxaattor pron ansiosta toimivia ratkaisuja ihmiskunnan ongelmiin.

Muista seurata Instagramissa www.instagram.com/johannessuni









Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Heijastava kasvomaski

Kotityö palkitsin

Keskisuomen kasino