Räyhäämällä rahoiksi


Olen itse ahkera työntekijä, urheilija, valokuvaaja, siivooja ja kaikkea muuta. Vaikka yleensä teen näitä kaikkia asioita mielelläni, niin välillä tulee vain sellaisia päiviä, että kaikki menee pieleen ja herneet syvälle sieraimiin. Tällainen on ihan normaalia, mutta ratkaisuja tunnepurkauksiin ja herneiden poistamiseen on todella vähän tarjolla. 

En halua kuunnella rauhoittuakseni valaiden laulantaa tai joogata, haluan jotain räväkkää. Jooga ja lämmin maito ei vain auta poistamaan ylikiehuvaa kattilaani hellalta. Voisin esimerkiksi luukuttaa musiikkia ja heiluttaa niskani ja lanteeni kipeiksi. Tässä on vain se ongelma, että en haluaisi omistaa 40 vuotiaana kuulolaitetta ja valvoa, koska korvissa soi vieläkin hittibiisi kymmenen vuoden takaa. Ainoat ratkaisut rauhoittumiseen ovat urheilu tai maailmaa mullistava keksintöni.

Ratkaisu on huutohuone

Tämä keksintö on takuuvarma menestystarina. Ajattele, että pitkän työviikon jälkeen pääset helposti ja turvallisesti päästelemään höyryjä pienellä investoinnilla. Ideani toimii joka tilanteessa, mutta erityisesti erossa tai jos olet juuri saanut potkut työpaikastasi. Tämä idea antaa välittömästi helpotusta myös siihen, kun lokki on osunut uuteen hattuusi napakympin tai vienyt nakkisämpylästäsi viimeisen herkullisen suupalan. Huutohuoneesta on siis apua tilanteessa, kuin tilanteessa. 

Myös muut linnut osaavat olla ärsyttäviä


Huutohuone toimisi sillä tavalla, että asiakas maksaisi 20 euroa 30 minuutista huutohuoneessa. Ennen astumista huoneeseen asiakas saa päättää, mitä hän haluaa huoneeseen mukaan. Toive voi olla vaikka jauhosäkki, jonka sisällä on nauhuri, joka toistaa lokin rääkymistä tai kuulostaa nalkuttavalta pomolta. Tai vaikka Ikean lautasia, jos haluaa vaan paiskoa ja rikkoa tavaroita ihan luvan kanssa. 20 eurolla asiakas saa päästellä höyryjä ihan vapaasti 30 minuutin ajan ilman korvaushuolia. 

Kun huitominen ja huutaminen on uuvuttanut asiakkaan ja raivon tilalla on vain hysteeristä naurua ja itkua, asiakas viedään lepohuoneeseen rauhoittumaan. Lepohuoneessa asiakas saa nukkua elämänsä parhaat unet, kun kaikki sisäiset patoumat ja hiertävät hiekat on viimein saatu pois kehosta ja mielestä.

Lepohuoneen jälkeen asiakas ohjataan lahjatavarakaupan kautta ulos täysin puhdistuneena ja valaistuneena ihmisenä. Lahjatavarakaupasta voi ostaa muistoksi valokuvia itsestään huitomassa, lahjakortteja, avaimenperiä ja muuta mieltä rauhoittavaa. Taka-ajatuksena tässä on se, että asiakasta alkaa ärsyttää turha avaimenperän hankinta ja hän palaa paikalle purkamaan turhautumistaan. Turhautuneelle asiakaalle on todella helppo myydä huutohuone Deluxe editionia, joka on käytännössä sama palvelu, mutta kalliimpi. Tällä tavalla saadaan helposti vakioasiakkaita.

Olen täysin varma, että huutohuone tekisi monelle kuumakallelle ja höyryheikille ja raivoritvalle todella hyvää. Varsinkin niille, jotka eivät harrasta mitään urheilua tai ovat muuten vain kiukkuisia kuin ampiaiset. Ilatasanomilta tilaamani tutkimuksen mukaan ilman urheilua tai jotain järkevää puuhaa esimerkiksi ristikkolehtiä tai kuorolaulantaa ihminen tulee hulluksi.

Talous ja maailma pelastettu

Tästä keksinnöstä saisi jälleen kerran hyvät verotulot valtiolle. Ihmiset voisivat käyttää huonetta vuorokauden ja vuoden ympäri. Uskoisin, että mielenterveysongelmat vähenisivät elleivät jopa poistuisi ja ihmiset kulkisivat ulkona raukein mielin. Asiakaspalvelijoilla olisi mukavampaa, kun ei tarvitsisi palvella asiakkaita jotka näyttävät siltä, että olisivat juoneet litrakaupalla astianpesuainetta. Perjataina ei tarvitsisi aina vetää hirveitä kännejä ja mennä räyhäämään nakkikioskin roskakorille.  Toki, jos jollekkin jooga, valasmusiikki ja lämmin maito tuo rauhaa, niin voi huutohuoneessa sitäkin harrastaa. Tavoite on vaan saada asiakas rauhoittumaan ja avaamaan lompakkonsa aina uudestaan ja uudestaan. Valasjoogassa voisi saada esimerkiksi VR lasit joiden avulla voisi sukellella valtameressä otusten kanssa. Valasjoogasta on varmaan tehtävä toinen blogikirjoitus on se ideana niin maan mainio.
Asiakkaan on helppo avata lompakkonsa näin laadukkaan idean edessä


Huutohuoneen käyttäjiä olisi varmasti pilvin pimein. Sanon vielä, että huutohuoneen huitomis- ja huutoenergia otettaisiin talteen ja sillä voitaisiin lämmittää huutohuoneen läheisyydessä asuvien asunnot. Näin huutohuoneen välittömässä läheisyydessä asuvat olisivat tyytyväisiä pienestä sähkölaskusta ja hyväksyisivät huutohuoneen helpommin. Jos joku naapuri narisisi kuin nahkapallo, niin hän saisi 10% alennuskupongin huutohuoneeseen ja vastamelukuulokkeet. 

Niin paljon mahdollisuuksia

Huutohuoneesta voisi tehdä todella monta variaatiota. Esimerkkinä tästä maalisottaushuone. Asiakas saisi maalarin tarvikkeet ja pieni huone olisi päällystetty valkoisella paperilla. Huoneessa jokainen voisi toteuttaa itseään ja ehkä huonetta käyttämällä löytäisi oman sisäisen taiteilijansa. Taideteoksia voitaisiin näyttää Kiasmassa, niin sielläkin olisi joskus jotain katsomisen arvoista. Olen itse ainakin kyllästynyt katsomaan Kiasmassa jonkun suuren nykytaiteilijan taideteosta, joka näyttää minun taskuun unohtuneelta räkäpaperilta. Uskonkin lujasti siihen, että ensimmäinen huutohuone tultaisiin avaamaan juuri Kiasman viereen. Näin museossa käynyt asiakas voisi purkaa turhautuneisuuden tunteitaan, kun on maksanut itsensä kipeäksi maailman turhimmasta ja mitään sanomattomasta taidenäyttelystä.

Loppusanat

Huutohuone on sinulle oiva tilaisuus rikastua ja tehdä jotain hyvää. Saat luultavasti Nobelin rauhanpalkinnon, kun laitat kaikki vihaiset ja itseään täynnä olevat maailmanjohtajat yhteen huutohuoneeseen huitomaan toisiaan vaikka tyynyillä. Tämän jälkeen huomaat kuinka syvimmätkin kurtut silottuvat  presidenttien, kuninkaiden ja muiden turhan tärkeiden ihmisten kasvoilta. Johtajat saisivat ensimmäistä kertaa vuosiin unta ja liikuntaa. 

Muistathan kiittää minua kiitospuheessasi, kun otat vastaan Nobelin rauhanpalkintoa. Pieni maininta riittää.

Ennenkuin saat maailmanjohtajia huoneeseen voit ottaa koekaniineiksi esimerkiksi tupakanpoltosta eroon pyrkiviä. Urheilufaneja, jotka kannattavat joukkuetta joka löytyy aina sarjataulukon häntäpäästä. Tai teinejä, jotka yrittävät vielä ymmärtää omia tunteitaan. Vihaisille kilpapelaajille tätä ei tarvitse edes mainostaa. Uskon, että heidän vanhemmat hankkivat huutohuoneen kausikortit ensimmäisien joukossa. 

Kiitos lukemisesta ja muista seurata instagramissa www.instagram.com/johannessuniKommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Heijastava kasvomaski

Keskisuomen kasino

Kotityö palkitsin