Kalorit laskeva lautanenItselläni on suuri ongelma sen kanssa, että lautasella on aina ruokaa kolmen ihmisen edestä. Vyötärö paisuu ja leukoja on kohta niin monta, ettei sormet riitä niitä laskemaan.

Sain idean lautasten uudesta innovaatiosta, kun löysin leukojeni välistä viime kesällä hankkimani pyörän vararenkaan! Ajattelin, että ehkä on aika laihtua ja vähentää hikoilua, jotta en joudu vaihtamaan paitaa enää neljää kertaa päivässä. Nykyään hikoilen jo urheilun katsomisesta tai herkullisen juustohampurilaisen paperikääreen avaamisesta.

Lautas ideani

Loistava ideani on siis kalorilautanen! Lautanen laskee kaikki mitä siihen laittaa ja tunnistaa onko se hyvää ravintoa vaiko ei. Syömisen seuraaminen on paljon helpompaa, kun lautanen kertoo, onko ruoka ravinteikasta vai verrattavissa jakkivanukkaaseen. 

Kalorilautanen lähettäisi appiin suoraa tietoja, miten olet syönyt ja miten syömistavoitteet ovat onnistuneet. Jos ja kun lautasella on liian usein herkkuja, niin lautaseen sisälle integroitu suolasirotin pilaa ruuan. 

Lautanen on pesun ja raivon kestävä, koska tiedän että lautaset ovat viikon käytön jälkeen kovemmassa käytössä frisbeegolf radalla, kuin ruokapöydässä.  Keksinnön idea on pelastaa lihavat ihmiset, mutta en usko, että kukaan  jaksaa kuunnella jeesustelua lautaselta kovinkaan pitkään. Tämän takia oikea idea on vain rikastua nopeasti TV shopin ja turhanpäiväisten julkkisten avulla. 

Loppusanat

Tämä blogi ei ollut yhtä idearikas kuin yleensä, mutta se kirjoitettiin 10 minuuttia ennen tenniksen alkua, joten en ehtinyt jalostaa ideaani täysin loppuun asti. Keskeneräinen idea on kuitenkin parempi kun ei mitään, sillä olen tehnyt raskaimman ideointityön puolestasi. Älylautanen on ehkä vain helposti huijattavien sekä itsehillinnän omaavien ihmisten hittituote, koska itse en ainakaan pysty pitämään näppejäni kurissa herkuista. Toisaalta, jos yksikin henkilö pääsee herkkujen syöksykierteestä eroon älykkään kalorilautasen avulla, niin olen onnistunut tehtävässäni.

Huomasin tätä kirjoitellessani, että laadukkaan blogin kirjoittamiseen tarvitaan ainakin yksi olut ja kanansiipiä, koska niin mieli avartuu ja ideoita alkaa pulpahtelemaan pinnalle. Mikäli sinäkin pidät kanasta, suosittelen kokeilemaan Airfryeria, koska sen avulla kanoista tulee herkullisia ja niin meheviä, että niihin jää suorastaan riippuvaiseksi. 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Heijastava kasvomaski

Kotityö palkitsin

Keskisuomen kasino